Opfris cursus

 

Je hebt (een aantal jaren geleden) je rijbewijs gehaald, maar door omstandigheden durf of kan je niet op een veilige en zelfstandige manier deelnemen aan het verkeer. En toch zou je dit heel graag weer willen. Wat dan?

Bij ons kun je dan terecht voor een opfriscursus. Samen met je instructeur ga je dan rijden in een lesauto, of als je dat prettiger vindt in je eigen auto, en aan de hand van een intake bekijken of het mogelijk is om de vaardigheden en vooral het plezier en vertrouwen in het autorijden weer terug te krijgen.

 

 

Oorzaken

Er kunnen meerdere redenen zijn om angstig of onkundig te zijn in de auto, ondanks dat je je rijbewijs hebt. Dit kan te maken hebben met een ingrijpende ervaring tijdens het autorijden, zoals een (bijna)ongeluk. Het kan ook een psychische oorzaak hebben, waardoor jij je niet meer prettig voelt op de weg. Of het is een kwestie van gewoon al heel lang niet meer gereden hebben. Voor al deze, en misschien nog wel meerdere redenen is vaak een oplossing.

Weer zelfstandig rijden.

Wij zullen dan ook samen met jou hiernaar op zoek gaan. Dit doen wij op een zeer persoonlijke, rustige en doordachte manier. Uiteindelijk ben jij degene die weer zelfstandig gaat rijden, daar werken wij samen naar toe!

 

Doe een proefles

Als je het bovenstaande herkent, en je wilt graag weer autorijden op een veilige en verantwoorde manier, laat het ons weten en maak een afspraak. Wij zien je graag hiervoor bij onze rijschool. Ook voor informatie kun je zowel telefonisch als via de e-mail bij ons terecht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.