Veel gestelde vragen

Vraag: Is er een wachtlijst?
Antwoord: Ja, een beetje wel. Maar doordat we met 4 instructeurs werken is er een vlotte doorstroming binnen onze rijschool. Het is belangrijk om vroegtijdig in te schrijven. De leerlingen worden op volgorde van inschrijving aan het werk gezet.
Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen en zoveel mogelijk informatie verstrekt. Hierna gaan we afspraken maken.

Vraag: Mijn instructeur is afwezig, stoppen nu ook mijn lessen?
Antwoord: Nee, dat is het voordeel van 5 instructeurs. Bij langdurige uitval van een rijinstructeur vangen de collega‚Äôs de lessen op.

Vraag: Ik hoorde dat de rij-instructeur zijn geduld kwijt raakte en zijn leerling stevig aanpakte, is dat normaal?
Antwoord: Nee, dit is abnormaal en komt bij onze rijschool absoluut niet voor. Onze instructeurs zijn opgeleid en ervaren en weten hoe leerlingen op een positieve manier op te leiden en te bemoedigen. Lukt iets soms niet, geen zorg gewoon doortrainen totdat het wel lukt. Of: even laten bezinken en het de volgende keer weer oppakken.

Vraag: Het klikt niet met mijn rij-instructeur, moet ik nu een andere rijschool zoeken?
Antwoord: Nee, wij vinden het heel belangrijk dat de lessen goed verlopen en tevreden leerlingen in het bezit van het rijbewijs de rijschool verlaten. Natuurlijk er kan altijd van instructeur gewisseld worden.

Vraag: Krijg ik bij elke les een andere instructeur?
Antwoord: Nee, veel wisselen van instructeurs werkt nadelig op de ontwikkeling van de vaardigheden van de leerling. Elke leerling wordt ingedeeld bij een vaste instructeur. Het kan voorkomen tijdens o.a. ziekte en/of vakanties dat een andere instructeur tijdelijk de lessen overneemt, dit na overleg met de leerling.

Vraag: Is het mogelijk om tussendoor een keer bij een andere instructeur te rijden?
Antwoord: Ja natuurlijk. Als een leerling graag een second opinion wil, dan staan alle instructeurs daarvoor klaar.

Vraag: Als ik examen moet doen en de leswagen van mijn instructeur het laat afweten, of als er afgezegd wordt door ziekte, vakantie of schade aan de auto, gaat mijn examen dan niet door?
Antwoord: Het examen gaat altijd door want er staat altijd een reserveauto klaar!

Vraag: Zijn uw rij-instructeurs op de hoogte van alle nieuwste veranderingen?
Antwoord: Ja, al onze rij-instructeurs zijn constant bijgeschoold en gecertificeerd volgens de wettelijke voorschriften voor rij-instructeurs. De instructeurs van Rijschool Walcheren lopen hierin zelfs voorop!


 Heb je nog meer vragen en staat je vraag er niet bij, mail dan voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.