Automaat rijles

Waarom kiezen voor rijles in een automaat?

In het huidige verkeersbeeld maken steeds meer weggebruikers gebruik van automatische transmissie. Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en comfort.
Bij het lessen met een automaat kun je behoorlijk besparen op de rijleskosten. Dit omdat het schakelonderdeel overgeslagen kan worden.

Rijles in een automaat

Heb je moeite met schakelen tijdens de rijlessen, of je voelt je fijner en veiliger in een automaat, dan is het bij onze rijschool mogelijk om rijles in een automaat te volgen. Het kan bijvoorbeeld een medische oorzaak hebben. Ook voor mensen met ADHD, ADD, Autisme of faalangst is rijden in een automaat een geschikte optie.

Let wel op dat na het behalen van je rijbewijs er een aantekening wordt geplaatst op het rijbewijs dat je uitsluitend in een automaat mag rijden. Je mag dus niet in een schakelauto rijden.

Elektrisch rijden

Rijschool Walcheren denkt ook aan het milieu. De automaatrijlessen  worden namelijk gegeven in een elektrische lesauto, de Renault Zoe.

Ook de lespakketten voor automaatrijles kunnen in termijnen betaald worden.

Voordelen

Voordelen van het elektrisch rijden bestaan uiteraard uit het milieuvriendelijke aspect, alsmede de lage kosten.  De auto heeft vrijwel geen onderhoudskosten en brandstofkosten zijn nihil.

Natuurlijk hebben wij onderzocht of het voor ons gunstig en haalbaar is om met deze auto rijles te geven. Vooral de actieradius en de oplaadtijd is belangrijk. Wij hebben gekozen voor een oplaadpaal bij de rijschool die binnen twee uur de accu volledig kan laden. Doordat er groene stroom wordt geladen d.m.v. onze zonnepanelen en een laadpaal aan kantoor rijdt deze lesauto ook nog CO2 neutraal.

Nieuw of oubollig ?

De automaat is in opkomst en tegenwoordig wordt er steeds meer gereden in auto’s met een automatische transmissie. Het anticiperen in het verkeer gaat een stuk makkelijker wanneer je niet hoeft te schakelen.

Elektrisch rijden is het rijden van de toekomst en Rijschool Walcheren wil graag pionier zijn in Zeeland.

Goedkope rijschool in jouw omgeving?

Zoek jij een goedkope rijschool waarbij kwaliteit hoog op het lijstje staat? Dan moet je bij Rijschool Walcheren zijn.

De betaalbare rijlessen bij Rijschool Walcheren zijn er al vanaf 32 euro per les. (bij afname van een pakket)

Wij zijn daarmee een van de meest goedkope autorijscholen in de regio.

Wij garanderen je dat deze lage prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit van de rijles. Maak gebruik van onze  intake om onze rijschool uit te testen.

Wij zijn trots dat wij één van de beste, leukste en bekendste rijscholen van Walcheren zijn. Rijschool Walcheren is als autorijschool actief in  Middelburg, VlissingenArnemuiden, Oost-Souburg en Walcheren.

Bij Rijschool Walcheren ben je goedkoop uit omdat wij een van de hoogste slagingspercentages van Middelburg hebben.

Goedkoop pakket rijles

Bij het afnemen van meerdere rijlessen in een pakket geven wij kortingen op een rijles. Tijdens de intake/proefles schatten wij in hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben om je rijbewijs B te behalen. Op basis van deze schatting kunnen wij jouw rijlespakket samenstellen en kan jij daarna goedkoop rijlessen. En zorgen wij dat je klaar bent voor het CBR examen.

Schrijf je hier in

Aanmelden voor:

Snel je rijbewijs

Schijf je hier in voor een  intake en krijg geheel vrijblijvend een advies op maat.

N

Geheel vrijblijvend

N

Rijles ook in Engelse taal

N

Advies op maat

N

Snel en goedkoop je rijbewijs

Meld je vandaag nog aan en haal snel je rijbewijs

Snel, goed en veilig je rijbewijs halen en dan ook betaalbaar. Wacht niet langer en geef je op voor een geheel vrijblijvende intake.

Kies voor een intake en krijg advies op maat.

Al meer dan 1200 leerlingen gingen jou voor!  

IntakeMeer weten?