automaat rijles

Waarom kiezen voor rijles in een automaat?

In het huidige verkeersbeeld maken steeds meer weggebruikers gebruik van automatische transmissie. Dit zorgt voor meer gebruikersgemak en comfort.
Bij het lessen met een automaat kun je behoorlijk besparen op de rijleskosten. Dit omdat het schakelonderdeel overgeslagen kan worden.

Rijles in een automaat

Heb je moeite met schakelen tijdens de rijlessen, of je voelt je fijner en veiliger in een automaat, dan is het bij onze rijschool mogelijk om rijles in een automaat te volgen. Het kan bijvoorbeeld een medische oorzaak hebben. Ook voor mensen met ADHD, ADD, Autisme of faalangst is rijden in een automaat een geschikte optie.

Let wel op dat na het behalen van je rijbewijs er een aantekening wordt geplaatst op het rijbewijs dat je uitsluitend in een automaat mag rijden. Je mag dus niet in een schakelauto rijden.

Elektrisch rijden

Rijschool Walcheren denkt ook aan het milieu. De automaatrijlessen  worden namelijk gegeven in een elektrische lesauto, de Renault Zoe.

Ook de lespakketten voor automaatrijles kunnen in termijnen betaald worden.

les elektrisch

Voordelen

Voordelen van het elektrisch rijden bestaan uiteraard uit het milieuvriendelijke aspect, alsmede de lage kosten.  De auto heeft vrijwel geen onderhoudskosten en brandstofkosten zijn nihil.

Natuurlijk hebben wij onderzocht of het voor ons gunstig en haalbaar is om met deze auto rijles te geven. Vooral de actieradius en de oplaadtijd is belangrijk. Wij hebben gekozen voor een oplaadpaal bij de rijschool die binnen twee uur de accu volledig kan laden. Doordat er groene stroom wordt geladen d.m.v. onze zonnepanelen en een laadpaal aan kantoor rijdt deze lesauto ook nog CO2 neutraal.

Nieuw of oubollig ?

De automaat is in opkomst en tegenwoordig wordt er steeds meer gereden in auto’s met een automatische transmissie. Het anticiperen in het verkeer gaat een stuk makkelijker wanneer je niet hoeft te schakelen.

Elektrisch rijden is het rijden van de toekomst en Rijschool Walcheren wil graag pionier zijn in Zeeland.

R

Les Elektrisch

Elektrische auto’s stoten geen vervuilende stoffen uit, zijn stiller en standaard voorzien van automaat. Mensen die willen leren autorijden, kunnen dat beter in een duurzame variant doen omdat daarmee direct en indirect uitstoot wordt vermeden.

CO₂ neutraal geproduceerde lesauto

Wist je dat onze volledig elektrische lesauto, de Renault ZOE, de eerste CO2 neutraal geproduceerde elektrische auto ter wereld is? Dat wil zeggen dat de auto op een milieuvriendelijke manier gebouwd wordt en dat alle CO2 uitstoot die er mogelijk toch ontstaat, wordt gecompenseerd in duurzame projecten. Daarnaast is de Renault ZOE vrijwel volledig te recyclen, zelfs de moeilijk recyclebare accu van de auto! 

N

CO2 neutraal

N

Elektrische auto’s zijn de toekomst

N

We laden met 45 zonnepanelen

N

2e rijschool in Nederland met Elektrische lesauto

N

2 Elektrische lesauto's (Renault Zoe)

N

Stille en compacte auto

Nu tijdelijk

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS EN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PROEFLES VAN 50 MINUTEN

les elektrisch

Rijschool Walcheren

Meld je vandaag nog aan en haal snel je rijbewijs

Snel, goed en veilig je rijbewijs halen en dan ook betaalbaar. Wacht niet langer en geef je op voor een geheel vrijblijvende intake.

Kies voor een intake en krijg advies op maat.

Al meer dan 2000 leerlingen gingen jou voor!  

IntakeMeer weten?

Schrijf je hier in

Aanmelden voor:

Snel je rijbewijs

Schijf je hier in voor een  intake en krijg geheel vrijblijvend een advies op maat.

N

Rijles ook in Engelse taal

N

Geheel vrijblijvend

N

Advies op maat

N

Snel en goedkoop je rijbewijs