Faalangst

Het faalangstexamen

Het faalangstexamen is speciaal bedoeld voor kandidaten die niet optimaal kunnen presteren omdat zij last hebben van faalangst tijdens het praktijkexamen.

 

 

Positieve resultaten

Na een uitgebreide proefperiode is bij het CBR gebleken dat een rijexamen voor faalangst positieve resultaten opleverde bij de kandidaten. Er was sprake van verbeterde prestaties waarbij spanningen duidelijk verminderd konden worden. Daarom is besloten het speciale faalangstrijexamen definitief in te zetten en sindsdien kan iedereen het aanvragen indien gewenst.

Het faalangstexamen duurt 80 minuten in plaats van de gebruikelijke 55 minuten en wordt afgenomen door een speciaal opgeleide examinator. Een belangrijk verschil met een gewoon rijexamen is dat je zelf een time-out mag vragen tijdens het examen. Zo kun je weer even tot rust komen als je erg nerveus wordt. Je examinator kan je tijdens het examen ook een time-out opleggen als hij denkt dat dit nodig is.

Weet je van jezelf dat je faalangst hebt, dan is het verstandig dit aan te geven bij je rij-instructeur, wij zijn allen gespecialiseerd in het opleiden van kandidaten met faalangst.

Je kunt dan al vanaf je eerste rijles bezig zijn met het onder controle krijgen van je faalangst en niet pas op de examendag zelf.

Rijbewijs halen?

Wij zijn trots dat wij één van de beste, leukste en bekendste rijscholen van Walcheren zijn. Rijschool Walcheren is als autorijschool actief in Middelburg, VlissingenArnemuiden, Oost-Souburg en Walcheren.

Bij rijschool Walcheren ben je goedkoop uit, en wij hebben een van de hoogste slagingspercentages van Walcheren. 

Meld je vandaag nog aan en haal snel je rijbewijs

Snel, goed en veilig je rijbewijs halen en dan ook betaalbaar. Wacht niet langer en geef je op voor een geheel vrijblijvende intake.

Kies voor een intake en krijg advies op maat.

Al meer dan 1200 leerlingen gingen jou voor!  

IntakeMeer weten?

Schrijf je hier in

Aanmelden voor:

Snel je rijbewijs

Schijf je hier in voor een  intake en krijg geheel vrijblijvend een advies op maat.

N

Geheel vrijblijvend

N

Rijles ook in Engelse taal

N

Advies op maat

N

Snel en goedkoop je rijbewijs