Opfris cursus

Opfriscursus

Je hebt (een aantal jaren geleden) je rijbewijs gehaald, maar door omstandigheden durf of kan je niet op een veilige en zelfstandige manier deelnemen aan het verkeer. En toch zou je dit heel graag weer willen. Wat dan?

Bij ons kun je dan terecht voor een opfriscursus. Samen met je instructeur ga je dan rijden in een lesauto. We gaan dan samen de onderdelen verbeteren of de angst wegnemen om de vaardigheden en vooral het plezier en vertrouwen in het autorijden weer terug te krijgen.

 

Oorzaken

Er kunnen meerdere redenen zijn om angstig of onkundig te zijn in de auto, ondanks dat je je rijbewijs hebt. Dit kan te maken hebben met een ingrijpende ervaring tijdens het autorijden, zoals een (bijna)ongeluk. Het kan ook een psychische oorzaak hebben, waardoor jij je niet meer prettig voelt op de weg. Of het is een kwestie van gewoon al heel lang niet meer gereden hebben. Voor al deze, en misschien nog wel meerdere redenen is vaak een oplossing.

Weer zelfstandig rijden

Wij zullen dan ook samen met jou hiernaar op zoek gaan. Dit doen wij op een zeer persoonlijke, rustige en doordachte manier. Uiteindelijk ben jij degene die weer zelfstandig gaat rijden, daar werken wij samen naar toe.

Maak een afspraak

Als je het bovenstaande herkent, en je wilt graag weer autorijden op een veilige en verantwoorde manier, laat het ons weten en maak een afspraak. Wij zien je graag hiervoor bij onze rijschool. Ook voor informatie kun je zowel telefonisch als via de e-mail bij ons terecht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Rijbewijs halen?

Wij zijn trots dat wij één van de beste, leukste en bekendste rijschool van Walcheren zijn. Rijschool Walcheren is als autorijschool actief in Middelburg, VlissingenArnemuiden, Oost-Souburg en Walcheren.

Bij rijschool Walcheren ben je goedkoop uit omdat wij een van de hoogste slagingspercentages van Middelburg hebben.

Rijschool Walcheren

Meld je vandaag nog aan en haal snel je rijbewijs

Snel, goed en veilig je rijbewijs halen en dan ook betaalbaar. Wacht niet langer en geef je op voor een geheel vrijblijvende intake.

Kies voor een intake en krijg advies op maat.

Al meer dan 2000 leerlingen gingen jou voor!  

IntakeMeer weten?

Schrijf je hier in

Aanmelden voor:

Snel je rijbewijs

Schijf je hier in voor een  intake en krijg geheel vrijblijvend een advies op maat.

N

Rijles ook in Engelse taal

N

Geheel vrijblijvend

N

Advies op maat

N

Snel en goedkoop je rijbewijs