De rijles

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een middelgrote rijschool. Bij grotere rijscholen ben je al snel een nummer en word je niet altijd persoonlijk behandeld. Vaak geldt daar ook een 9 tot 5 mentaliteit. Daarentegen is een kleine (eenpersoons) rijschool vaak niet zo flexibel. 

Ons team

Ons team bestaat uit meerdere enthousiaste instructeurs. Allemaal hebben wij hetzelfde doel, dat is jou zo snel mogelijk te laten slagen voor het rijbewijs. Klanttevredenheid staat voor ons op nummer 1.  Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Ook volgen we regelmatig bijscholing, zodat we ons op een positieve manier kunnen onderscheiden.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Natuurlijk wil je vooraf weten hoeveel lessen je nodig hebt om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Om je dat te kunnen vertellen adviseren wij om een intake te rijden.

Tijdens de intake maak je kennis met de instructeur en krijg jij een idee hoe een rijles eruit ziet. Als je al over rijervaring beschikt kunnen we vaststellen wat jouw beginsituatie is en daar de geschikte opleiding op laten aansluiten.

De intake

De intake bestaat uit 100 minuten. Tijdens de intake geven wij jou direct een passend advies. Hierdoor heb je ook een indruk van de totaalkosten van je opleiding.

Onze auto’s

Je gaat lessen in een vrijwel nieuwe, herkenbare lesauto. Deze zijn voorzien van alle benodigde accessoires, zoals een navigatiesysteem, cruise control, airco, parkeersensoren enz. De auto’s zijn goedgekeurd door het CBR.

Wij rijden onder andere met een Seat Arona, Seat Leon en een Seat Ibiza. Deze auto’s zijn ook geschikt voor de wat langere mensen. De automaat leerlingen rijden in een Renault Zoe.

In de winter worden de auto’s voorzien van winterbanden zodat je ook tijdens slecht winterweer gewoon kunt lessen.

Rijschool Walcheren

Keuze opleiding

Je kunt bij ons kiezen uit diverse opleidingen, zoals losse lessen, startpakket en all-in pakket.
De pakketten kunnen gecombineerd worden met een klassikale theorieopleiding.
De pakketten kunnen in termijnen betaald worden.

Voor meer informatie over een theoriecursus kunt je terecht bij: THEORIECURSUS.

Starten vanaf 16,5 jaar

Je kunt vanaf 16,5 jaar beginnen met je rijlessen. Vanaf 17 jaar kun je praktijkexamen afleggen. Je mag daarna tot je 18e jaar alleen met een begeleider/coach rijden. Kijk voor meer informatie op www.2todrive.nl

Rijbewijs in een keer halen bij Autorijschool Walcheren

Bij autorijschool Walcheren haal je op een ontspannen en correcte manier je autorijbewijs. Met onze goed opgeleide instructeurs, uitstekende faciliteiten en de juiste begeleiding zou je in staat zijn om in één keer je rijbewijs te halen. Dit blijkt ook wel uit ons slagingspercentage.

Goedkope rijschool in jouw omgeving?

Zoek jij een goedkope rijschool waarbij kwaliteit hoog op het lijstje staat? Dan moet je bij Rijschool Walcheren zijn.

Wij garanderen je dat deze betaalbare prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit van de rijles. Maak gebruik van de intake om onze rijschool uit te testen en kennis te maken.

Wij zijn trots dat wij één van de beste, leukste en bekendste rijscholen van Walcheren zijn. Rijschool Walcheren is als autorijschool actief in Middelburg, Vlissingen, Arnemuiden, Oost-Souburg en heel Walcheren.

Bij Rijschool Walcheren ben je niet duur uit , en wij hebben één van de hoogste slagingspercentages van Walcheren.

Rijbewijs halen

Je kunt vanaf de leeftijd van 16,5 jaar al beginnen met rijlessen. Examen doen kan vanaf je 17e verjaardag.

Rijschool Walcheren is als autorijschool actief in Middelburg, VlissingenArnemuiden, Oost-Souburg en de rest van Walcheren.

Rijschool Walcheren

Meld je vandaag nog aan en haal snel je rijbewijs

Snel, goed en veilig je rijbewijs halen en dan ook betaalbaar. Wacht niet langer en geef je op voor een geheel vrijblijvende intake.

Kies voor een intake en krijg advies op maat.

Al meer dan 2000 leerlingen gingen jou voor!  

IntakeMeer weten?

Schrijf je hier in

Aanmelden voor:

Snel je rijbewijs

Schijf je hier in voor een  intake en krijg geheel vrijblijvend een advies op maat.

N

Rijles ook in Engelse taal

N

Geheel vrijblijvend

N

Advies op maat

N

Snel en goedkoop je rijbewijs