rijschool Middelburg

De leukste rijschool van Middelburg. Bij ons haal je snel en betaalbaar je rijbewijs. Wij geven rijles in oa Vlissingen, Middelburg en de rest van Walcheren.

N

Hoog slagingspercentage

N

Handgeschakelt en automaat rijles

N

Klassikale theoriecursus

N

Betalen in termijnen mogelijk

N

Al meer dan 1200 geslaagden

Rijschool Middelburg

Zoek jij een betaalbare rijschool in Middelburg met een hoog slaginspercentage, waarbij kwaliteit hoog op het lijstje staat? Dan moet je bij Rijschool Walcheren zijn!

Wij zijn daarmee bijna de goedkoopste rijschool van Middelburg en een van de meest betaalbare autorijschool uit de regio. 

Wij garanderen je dat deze betaalbare prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit van de rijles. Maak gebruik van onze intake met korting om geheel vrijblijvends kennis te maken met onze rijschool.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een middelgrote rijschool. Bij grotere rijscholen ben je al snel een nummer en word je niet altijd persoonlijk behandeld. Vaak geldt daar ook een 9 tot 5 mentaliteit. Daarentegen is een kleine (eenpersoons) rijschool vaak niet zo flexibel. 

Autorijschool in Middelburg

Sinds 2010 is Rijschool Walcheren actief als rijschool. Ook zijn we actief als autorijschool in Middelburg. Je kunt bij ons terecht voor de theorie en de praktijk. We beschikken over al het lesmateriaal en verzorgen we klassikale theoriecursussen om je te laten slagen voor de theorie. De praktijkopleiding starten we vaak met een intake Hierbij kan de leerling aan Rijschool Walcheren en kan de instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen.

Meld je vandaag nog aan en haal snel je rijbewijs

Snel, goed en veilig je rijbewijs halen en dan ook betaalbaar. Wacht niet langer en geef je op voor een geheel vrijblijvende intake.

Kies voor een intake en krijg advies op maat.

Al meer dan 1200 leerlingen gingen jou voor!  

IntakeMeer weten?

Schrijf je hier in

Aanmelden voor:

Snel je rijbewijs

Schijf je hier in voor een  intake en krijg geheel vrijblijvend een advies op maat.

N

Rijles ook in Engelse taal

N

Geheel vrijblijvend

N

Advies op maat

N

Snel en goedkoop je rijbewijs